Златното момиче Християна Тодорова съвсем скоро се похвали с новата

...
Златното момиче Християна Тодорова съвсем скоро се похвали с новата
Коментари Харесай

Християна Тодорова сподели за една от тайните, с които е успяла да свали 13 кг

Златното момиче Християна Тодорова напълно скоро се похвали с новата фигура, като показа, че е съумяла да смъкна повече от 10 кг от тежестта си. Сега хубавицата сподели една от тайните си, с които е съумяла да реализира още веднъж съвършената си форма. Става въпрос за... пилатес. 

" Методът Пилатес те учи по какъв начин да контролираш тялото си, вместо да му бъдеш плебей ", написа Християна към фотографията, която е споделила в Инстаграм.

Виж още:

На фрагмента виждаме Християна, която демонстрира какъв брой е гъвкава, а положителната ѝ физическа форма, е повече от явна. Красавицата е изпънала крайник високо над главата си, което за гимнастичка от нейния сан сигурно не изисква доста старания.

Скоро в " На кафе " тя показа, че към този момент е съумяла да смъкна цели 13 кг. " Свалих 13 кг. Виждах смяната в себе си, не се харесвах по-пълна. Сега се лимитирам, само че не съблюдавам тежки диети. В началото на пандемията бях доста уплашена. Вече някак привикнах, тъй като осъзнах, че вирусът няма да изчезне скоро. Приех, че би трябвало да се науча да пребивавам с него ", разказа  Християна Тодорова.

В персоналния си живот е също много щастлива и описа, че с половинката ѝ обичат да пътуват много. " И двамата с приятеля ми пътуваме, само че гледаме във всеки един миг, в който можем, в действителност да сме дружно. Когато имам опция, пътувам с него на надпревари ", показа още Тодорова.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/hristiana.todorova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР