Златка Райкова пусна бомбата, че е бременна за втори път

...
Златка Райкова пусна бомбата, че е бременна за втори път
Коментари Харесай

Златка Райкова разкри пола на бебето на луксозно парти

Златка Райкова пусна бомбата, че е бременна за повторно в навечерието на коледните празници. Русата плеймейтка заяви радостната вест от Малдивите, където беше на екзотично странствуване с актуалната си половинка Карен. 

Е, двамата са една от 9 месеца дружно, само че са работили много бързо и крепко, с цел да си имат бебче. Златка не разкри в кой месец е, само че наподобява, че е към този момент в най-малко средата на пети. Сега обаче инфлуенсърката направи охолно бебешко празненство, на което най-накрая разкри и пола на бебчето.

На празненството, на което участваха най-близките на Златка и Карен, стана ясно, че бебчето ще е момченце. Лъскавото събитие се организира в столично заведение, което бе украсено особено за мотива на щастливата бъдеща мама. Черни и розови пък бяха балоните, в които се криеше огромната загадка за пола.

Племейтката неотдавна призна, че не може без секс и не е спряла да го практикува по време не бременността.  Известно е, че доста дами точно в този интервал имат потребност от най-вече обич, а Карен е постоянно подготвен и на линия, с цел да се погрижи и задоволи бъдещата си брачна половинка. Ако не знаете, двамата се сгодиха по време на следващата си екзотична отмора на Миконос.

Раждането се чака при започване на пролетта, само че не е ясно по какъв начин ще роди Златка. Припомняме, че Златка роди Благой-младши със секцио.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР