Златка Райкова продължава да дразни бившия си Благой Георгиев по

...
Златка Райкова продължава да дразни бившия си Благой Георгиев по
Коментари Харесай

Красива ли? Златка Райкова натри носа на новата на Благой

Златка Райкова продължава да нервира някогашния си Благой Георгиев по един или различен метод. Този път някогашната плеймейтка реши да се покаже без грим и да покаже, че не отстъпва по хубост на новата му жена Поли, а даже я превъзхожда. Златка по този метод съумя да популяризира и новото си начинание.

След като Николета Лозанова взе решение да написа книги, по нейните стъпки се е насочила и плеймейтката. В изтекло стори в Инстаграм обожател запита русокосата звезда дали има желание да написа книга, както стана мода в последно време. Райкова реши да му отговори, като отговорът беше дълбокосмислен: " Книга, за какво не... "
 
 
Покрай триумфа на колежката си НиЛо очевидно и тя е решила, че е време да блесне със лична автобиографична книга, в която да опише десетките мъже в живота си. Да напомним, че Антоанет Пепе и Николета Лозанова към този момент могат да се похвалят с биографичните си книги, написа hotnews.bg. Явно новата мода превзема от ден на ден известни персони, а книгите им се радват на положителни продажби.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР