Златка Райкова и Благой Георгиев вече не са заедно. Информацията,

...
Златка Райкова и Благой Георгиев вече не са заедно. Информацията,
Коментари Харесай

Лоша новина шокира родния хайлайф! Къде са Златка и Джизъса?

Златка Райкова и Благой Георгиев към този момент не са дружно. Информацията, че двойката се е разделила обикаля с шеметна скорост медиите и хайлайфа у нас към този момент седмици наред, само че до момента липсваха каквито и да било обстоятелства, които да го потвърдят, оповестява dir.bg.

Нещо повече, единствено преди няколко дни пиарът на двойката жигосах раздялата им като безспорна небивалица, изтъквайки, че клиентите му са по-влюбени от всеки път... Преди часове обаче някогашният футболист несъзнателно опроверга думите му, заличавайки всички свои общи фотоси с плеймейтката от персоналния си профил в Инстаграм.

Доскоро на стената в акаунта му се редяха голям брой изображения с майката на четвъртото му дете, носещо неговото име, само че през днешния ден от тях няма и диря.

В момента там могат да бъдат видени само негови изображения, а в най-хубавия случай на тях компания пред обектива му вършат или наследниците от двете му връзки, или околните му другари, само че не и еротичният модел, за който бе благоприятен.

Нещо повече, бърза инспекция на листата им с почитатели във виртуалното пространство демонстрира, че двамата към този момент не се следват, което съгласно мнозина е сигурна индикация за хипотетичния провал сред тях.

За протокола припомняме, че наскоро те бяха прекратили самобитния си абонамент за страницата на другия, само че по-късно, откакто пресата писа за случая, взеха решение още веднъж да го възобновят.

Засега никой от светската двойка не е коментирал тематиката, вместо това пазят цялостно безмълвие, оставяйки феновете им да се чудят какво става.

Това, което сигурно се знае, е, че допреди последната им почивка на Малдивите, от която се завърнаха у нас в последните дни на февруари, във връзката им царяха естетика и съгласие. Пристигайки обаче назад на родна земя, явно са се сблъскали с непреодолими проблеми.

За разлика от Джизъса, русокоската не е изтрила фотографиите с него от своята платформа, само че за сметка на това от дълго време не се е появявала с него на обществени места.

Кратко след визитата им на островната страна, ситуирана в Индийския океан, тя бе видяна сама в някои от столичните нощни клубове, само че по-късно представителят им посочи, че сътрудникът ѝ просто бил ангажиран по това време с бизнес срещи и по тази причина не е съумял да я придружи в обиколката на заведенията.

Дали някогашните участници от риалити предаването VIP Brother дефинитивно са поставили точка в взаимната си сантиментална история още не е изцяло ясно, защото никой от тях към момента не се е осмелил нито публично да удостовери, нито да отхвърли информацията.

Но в случай че някой би трябвало да заключи за протичащото се в персоналния им живот по дейностите на спортиста, които сами по себе си са задоволително красноречиви, то изводът е, че пътищата им са се разделили... или най-малко по този начин наподобява в профил, а времето ще покаже дали това е по този начин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР