Зимната пауза приключи и феновете на футбола отново могат да

...
Зимната пауза приключи и феновете на футбола отново могат да
Коментари Харесай

Пролетният дял на шампионата в Трета лига започна с много емоции и победи за фаворитите

Зимната пауза завърши и почитателите на футбола още веднъж могат да извърнат взор към протичащото се в аматьорския футбол. Три от четирите групи в третото равнище на българския футбол възобновиха борбите си през уикенда.

В ефира на Sportal TV феновете съумяха да видят безапелационния триумф на втория във краткотрайното класиране на Югозапад отбор на Беласица против Рилски състезател. Двубоят се игра на стадион " Бенковски " в Костенец, заради тежките условия в Самоков и предложи съвсем всичко. Зрителите видяха 3 гола, ужасно включване на Айвън Ангелов с две асистенции, червен картон и необикновено показване на публиката от Петрич, която бе предвождана от един от най-малките членове на агитката на " Комитите ".

На Югоизток съперничеството сред първите два тима продължи с цялостна мощ. В съботния ден Левски (Крумовград) взе безапелационна победа над Родопа (Смолян), до момента в който Саяна отговори със същото в неделя против дубъла на Берое. Двата отбора се захапаха през предишния полусезон, а още преди старта на пролетния дял на шампионата се изправиха един против различен. В мач от Купата на АФЛ хасковският отбор съумя да победи с 2:0 своя противник и по този начин продължи напред в шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР