Зимата е време за почивка. В студените месеци влизаме в

...
Зимата е време за почивка. В студените месеци влизаме в
Коментари Харесай

10 идеи за лесни зимни прически, с които ще изглеждаш като снежна кралица

Зимата е време за отмора. В студените месеци влизаме в режим на хибернация - ставаме по-мързеливи и ни се спи повече. Е, не е като при мечките, само че въпреки всичко нямаме предпочитание да се занимаваме с непотребни неща и гледаме да се отдадем на релакс, когато това е допустимо. Косата ни също зависи от това време на годината – тя се нуждае от сезон на отмора и  " зимен сън " посредством хидратиране и възобновяване.

Зимните месеци носят по-хладен, постоянно по-сух климат и нашата рутинна грижа за косата се нуждае от огромна смяна, с цел да се оправи с новите несгоди, които носи сезонът. 

Събрахме някои прически, които не изискват никаква поддръжка и ще оказват помощ на вашите кичури да си почиват, хидратират и регенерират, до момента в който към момента изглеждате ослепително без изпитание. 
 10 хрумвания за лесни зимни прически, с които ще изглеждаш като снежна кралица  10 хрумвания за лесни зимни прически, с които ще изглеждаш като снежна кралица  10 хрумвания за лесни зимни прически, с които ще изглеждаш като снежна кралица  10 хрумвания за лесни зимни прически, с които ще изглеждаш като снежна кралица
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР