Окръжната прокуратура във Варна привлече като обвиняеми за държане с

...
Окръжната прокуратура във Варна привлече като обвиняеми за държане с
Коментари Харесай

Трима наркодилъри са задържани във Варна

Окръжната прокуратура във Варна притегли като обвинени за държане за разпространяване на високорискови наркотични субстанции трима мъже на 45, 46 и 47 години.

Те са арестувани за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия случая прокурор с оглед довеждането им пред съда за установяване на мярка за неотклонение. Единият от тях към този момент е осъждан за присъединяване в проведена незаконна група за разпространяване на опиати.

Обвиняемите са арестувани при профилирана полицейска интервенция по противопоставяне разпространяването на наркотични субстанции, провела се под наблюдението на Окръжна прокуратура – Варна на 13 май. До реализацията ѝ се пристъпило след договорка, при която били продадени на двама младежи от Разград.

В хода на работата по случая са осъществени претърсвания на общо 9 адреса и леки автомобила във Варна. Иззети са общо 50,33 грама кокаин, 338,18 грама хероин, 54,7 грама метамфетамин и малко количество хашиш. Намерени са конфискувани също електронни везни и огромна сума пари в друга валута.

Работата по документиране и доказване на осъщественото закононарушение продължава под управлението на прокурор от Окръжна прокуратура – Варна. Предстои в съда да бъдат импортирани претенции за задържане под стража на тримата мъже.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР