Зимата е период, в който организмът ни се нуждае от

...
Зимата е период, в който организмът ни се нуждае от
Коментари Харесай

3 рецепти за топли зимни супи, които гонят настинките и вирусите

Зимата е интервал, в който организмът ни се нуждае от по-витаминозна храна, защото сме с понижени защитни сили, а вирусите ни нападат отвред.

В сезона на настинките и грипа ни трябват мощни средства, с които да повишим имунитета си и да се преборим дейно с възпаленията на горните дихателни пътища.
 image2_16x9.png Дамски хороскоп за 2021 На фокус
Без подозрение едни от най-лечебните и вкусни съдружници в битката с грипните положения са потребни зимни супи. Да се фокусираме по-конкретно върху пилешката чорба. Специалистите към този момент потвърдиха, че когато е приготвена с нежно пилешко, целина, пащърнак, моркови, тя работи противовъзпалително и сполучливо потушава неприятните признаци, с които постоянно се сблъскваме в най-студеното време в годината.

Не си мислете обаче, че пилешката чорба е единствената потребна вкусотия против простуда, която ще се грижи за положителното ви здраве в студените дни.

В галерията ни ще откриете още три доста потребни супи, които наложително би трябвало да участват във вашето меню през зимата. Приготвяйте по-често, с цел да се чувствате добре.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР