Зимата е красив сезон, но студът през зимните месеци може

...
Зимата е красив сезон, но студът през зимните месеци може
Коментари Харесай

Нов продукт на Рефан в грижата за кожата и косата след студените дни

Зимата е хубав сезон, само че студът през зимните месеци може да остави трайни последствия върху кожата и косата. В резултат на по-ниските температури мастната секреция е понижена, което води до в допълнение изсушаване на косата. Фирма Refan предлага на пазара нова, особено създадена серия с органично арганово масло и пребиотична дейна съставна част -

Крем-шампоан и маска за коса съдържат органично арганово масло и пребиулин-естествен пребиотик. Идеята на тези новаторски артикули е да възвръщат и поддържат микробиома след всяко измиване на косата.

Все по-актуална става микробиомната козметика. Кожният микробиом играе жизненоважна роля за цялостното здраве на кожата ни и способства доста за отбраната от кожни проблеми. След всяко измиване той се нарушава. Козметика, съдържаща пребиотични съставки, оказва помощ по-бързо да се възвърне микробиома и кожата да е уравновесена. В продуктите на Refan - се употребява натурален пребиотик, извлечен от корена на цикория, който прави кожата и косата по-устойчиви. Помага за формиране на щит в роговия пласт, предпазващ от нежеланото влияние на микроорганизмите. Пребиулинът има и чудесно кондициониращо деяние. Ребалансира и подхранва кожата и косата, като резервира естествената им хубост.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР