Зид, чиито произход все още не е известен, беше открит

...
Зид, чиито произход все още не е известен, беше открит
Коментари Харесай

Зид беше открит при ремонта на улица "Малко Търново" в София

Зид, чиито генезис към момента не е прочут, беше открит през днешния ден при ремонта на улица " Малко Търново " в София. Информацията пристигна от оповестена фотография в групата във " Facebook " " Забелязано в София ".

Когато " Дневник " дойде на улицата, находката беше покрита с найлон. Пред " Дневник " от Археологическия институт с музей към Българска академия на науките обявиха, че в този момент чуват за случая. " Дневник " не съумя да открие за коментар строителната компания Building Difference, която прави ремонта. От Столична община обявиха, че на следващия ден (31 юли) в 12.00 зам.-кметът по културата доцент Тодор Чобанов ще участва на място, с цел да изрази позицията на общината.

Ремонтът на най-малката улица в София, чиято дължина е едвам 60 метра, стартира през средата на месец май. Тогава основният проектант на София Здравко Здравков не фиксира краен период за обновлението й, което е с публично-частно партньорство. Той обаче означи, че упованията са улицата да е актуализирана през есента.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР