Zenvo Automotive представи следващата стъпка в своето развитие, а именно

...
Zenvo Automotive представи следващата стъпка в своето развитие, а именно
Коментари Харесай

Zenvo Automotive показа екстремната Aurora с 1850 конски сили

Zenvo Automotive показа идната стъпка в своето развиване, а точно моделът Aurora, който се чака да бъде пуснат в произвеждане през 2025 година.

ще бъде най-леката и мощна кола на компанията, като ще се предлага в две съществени версии- Agil и Tur, всяка създадена със характерна концепция и приложение. Първата от модификациите ще бъде по-лека и с по-добра аеродинамика, и с главно приложение на спортната писта или затворен маршрут. Стандартно, този автомобил, който ще тежи едвам 1300 кг, ще бъде разполагаем единствено във версия със задвижване на задните колела, като ще може да бъде поръчана и с такова на четирите. Tur ще идва общоприетоо с четири задвижващи колела, характерни настройки на аеродинамиката и по-добра шумо- и виброизолация на купето.

За задвижването на Aurora, която ще бъде създадена в лимитиран тираж от едвам по 50 бройки на Agil и Tur, от Zenvo Automotive са заложили на хибридна система на MAHLE с 6.6-литров, V-образен, 12-цилиндров турбоагрегат, смесен с два компактни електромотора за обща оптималната мощ от 1850 конски сили.

Благодарение на интегрираната си батерия, Zenvo Aurora ще предложи опция за изминаването на до 35 километра в чист електрически режим, а при предпочитание от страна на лидера и ускоряване от 0 до 100 км/ч за 2.3 секунди, както и оптималната скорост на придвижване от 450 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР