Много хора в Обединеното кралство се борят да си починат

...
Много хора в Обединеното кралство се борят да си починат
Коментари Харесай

Купувачите харесват тапи за уши за £23, които притъпяват хъркането и подобряват съня

Много хора в Обединеното кралство се борят да си починат добре всяка вечер. Независимо дали става въпрос за шумна среда, хъркащ сътрудник или просто спите доста леко, купувачите се тълпят, с цел да вземат чифт тихи тапи за уши Loop Quiet, с цел да наваксат по този начин нужния си разкрасителен сън.

На цена от £23 в Amazon, новаторските тапи за уши имат за цел да предложат както комфорт за ушите ви, до момента в който спите, по този начин и дейно понижаване на шума. Тапите за уши Loop Quiet са направени от супер мек силикон, осигуряващ издръжлива и многократна отбрана за вашите уши, която е лесна за разчистване и поддръжка. Една от забележителните характерности на тапите за уши е степен на понижаване на шума от 24 децибела, което ви разрешава да приглушите шумовете и да създадете спокоен балон за себе си.

Нивото на комфорт е това, което отличава Loop Quiet от съперниците му. Комплектът се доставя с четири разнообразни по мярка капачки за щепсели (XS-L), които подсигуряват, че има идеално нагласяване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР