Много британци ще разчитат на държавната пенсия, когато се пенсионират,

...
Много британци ще разчитат на държавната пенсия, когато се пенсионират,
Коментари Харесай

Краен срок за държавна пенсия: Проверете дали ви се дължи пълната сума - или рискувате да пропуснете £1000

Много британци ще разчитат на държавната пенсия, когато се пенсионират, тъй че би трябвало да са сигурни, че ще получат цялостната количество.

През последните 18 месеца бяха издавани предизвестия, защото значим краен период наближаваше. Миналата година държавното управление имаше краен период за това какъв брой обратно могат да бъдат закупени национални осигуровки, с цел да се запълнят всички пропуски в досието на обещано лице. Този запис дефинира какъв брой държавна пенсия може да получи някой.

Пълната нова държавна пенсия - която се желае от всеки, който е достигнал възрастта за държавна пенсия преди 6 април 2016 година - сега коства £221,20 на седмица. Ако нямате 35 години национални осигурителни вноски (NIC), тогава ще получите по-малко. Някои хора се нуждаят от повече от 35 години.

Първоначалният краен период беше 5 април 2023 година, само че той беше продължен един път до юли 2023 година и по-късно до април 2025 година след акция за осведомление на обществеността, ръководена от създателя на MoneySaving...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР