В навечерието на Свети Валентин през 2017 г. Сара Пиърсън,

...
В навечерието на Свети Валентин през 2017 г. Сара Пиърсън,
Коментари Харесай

„Обичах алкохола повече от годеника ми – бях отделена заради психоза, предизвикана от алкохола“

В навечерието на Свети Валентин през 2017 година Сара Пиърсън, която в този момент е на 45 години, реши да резервира една седмица. Но това не беше първокласна спа отмора или сантиментално бягство за двама – това беше пътешестване, което тя се надяваше да промени живота й вечно.

„ Моят избраник Мартин и аз бяхме щастливи дружно в продължение на пет години, само че влошаващото се пиянство ни сътвори съществени проблеми и в последна сметка унищожи връзката ни.

Имах нездравословна обич към алкохол през по-голямата част от моя зрял живот. Аз бях този, който пиеше най-вече, оставаше на открито най-дълго и искаше да повтори всичко на идващия ден, колкото и зле да се усещах. Плановете ни за женитба се разпадаха. Просто казано, обичах алкохола повече от мъжа, за който щях да се омъжа.

Мартин също го знаеше. Пих прекалено много и макар че той се опита да ме поддържа да понижа, просто не можах. Обичах го и желаех да бъда негова брачна половинка, само че започнах да укривам алкохола, чувствайки се, че не съм подготвена да го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР