От раздялата на Бойко Кръстанов и колежката му Виттория Николова,

...
От раздялата на Бойко Кръстанов и колежката му Виттория Николова,
Коментари Харесай

Бойко Кръстанов най-накрая срещна нова любов

От раздялата на Бойко Кръстанов и колежката му Виттория Николова, изминаха цели две години. През това време тя се омъжи за музиканта Божидар Василев, до момента в който звездата от сериала се отдаде на пътешествия по света, с цел да теши тъгата. След като обиколи Европа, Кръстанов стигна чак до Япония.

 

За благополучие най-сетне слънцето изгря и на неговата улица. Колеги на Бойко издават, че той към този момент има нова обич в живота си, само че още не я е посочил на необятната общност и се старае да е предпазлив. Не издава самоличността й. за момента се знае единствено, че е артистична като него.

 

На сватбата си, някогашната на Кръстанов  предложения редица звезди от актьорското съсловие, измежду които Радина Кърджилова, Деян Донков, Ирмена Чичикова и други

Бойко Кръстанов обаче, както може да се допусна, не бе в листата с посетители, макар  да не беше от дълго време времето, в което някогашната му към този момент изгора разправяше, че постоянно ще го обича.

Романтичните връзки посред им продължиха цяло десетилетие и двамата израснаха дружно в специалността. Те бяха сътрудници освен в персоналния живот, а и на сцената.

Дори играят дружно в сериала „ Съни бийч ”.

 

Когато получи „ Аскеер ” за  изгряваща млада звезда, Виттория показа доста благи думи по адрес на Кръстанов. „ Той е най-хубавата част от живота ми. Израснахме дружно, безусловно той ме е построил значително като човек, само че главно и като актриса. С него сме претърпели най-красивите завършения и мисля, че не съществува живот без него. Минали сме през какво ли не за тези 10г. Обиколили сме хиляди места и постоянно сме били същински тим. Малко е да се назова връзка. Запознахме се, когато влязох в академията (НАТФИЗ) и до през днешния ден той е най-големият ми консултант откъм работа.

 

Има хора, които не могат да не бъдат част от живота ти. Ние си имаме даже фиктивен наш си език, който никой различен в никакъв случай не би могъл да разгадае. Бойко е прелестен човек, извънреден експерт и в същото време малко дете. Не си представям и момент, в който не бихме могли да сме свързани ", разправяше русокоската.

 

И както нормално става в живота, единствено няколко месеца по-късно, тя тотално го зачерта от живота си, сменяйки посоката. От възприятията й към него като че ли не бе останала и диря.

Интересна детайлност е, че русокоската е имала случка с сегашния си брачен партньор през 2018 година, когато за малко е била разграничена с Кръстанов. След това връзките й с музиканта се развили скорострелно и както е ясно за всички – завършиха с брак.

 

Любовната връзка сред Виттория и Бойко почнала на сцената преди повече от десетилетие по време на присъединяване им в спектакъла Господин Балкански в „ Младежкия спектакъл “. Сближаването посред им се случило малко по-късно, когато отишли на море. По време на почивката възприятията им избухнали с цялостна мощ, само че в един миг връзките им почнали да буксуват. По време на пандемията през 2020 година и те като редица нашенци изпаднали в битовизми и почнали да се отчуждават.

 

Нестандартното име на актрисата идва от обстоятелството, че е родена в Италия и е живяла там до 12-та си година. Майка й стопанисвала 300-годишна вила наоколо до езерото Комо и през днешния ден Виттория признава, че доста й липсват тамошната тишина и успокоение.

 

Именно Бойко бил индивидът, който я уредил с роля в „ Съни бийч “. Той като че ли има навика да подкрепя кариерите на гаджетата си. Припомняме, че преди да се залюби с Николова, той излизаше с манекенката Ива Янкулова и още веднъж с помощта на него, тя направи опит в киното с присъединяване си в престъпната драма „ Отплата “.

 

Една от най-важните дами в живота на Кръстанов, несъмнено е майка му, която го е отгледала напълно сама. Баща му зарязал фамилията си, когато двамата с брат му Георги, били прекомерно дребни. От думите на Бойко излиза наяве, че не помни биологичния си татко, само че и не го е търсил. Надява се обаче, когато той самият стане родител, да не позволява такива неточности със личните си деца. Зарича се, че ще бъде виновен татко и ще участва интензивно в живота на отрочетата, които се надява да има някой ден.

 

Не е изключено точно актуалната му другарка да го подари със наследник или щерка. Актьорът към този момент навърши 36 години и си дава сметка, че му е време да дундурка бебе.

Инфо: Уикенд

Тагове: Бойко Кръстанов актьор Виттория Николова Божидар Василев Радина Кърджилова Деян Донков Ирмена Чичикова Ива Янкулова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР