Зрителите на Евровизия бяха оставени да се оплакват след минути,

...
Зрителите на Евровизия бяха оставени да се оплакват след минути,
Коментари Харесай

Зрителите на Евровизия 2024 се оплакват в рамките на минути, докато Греъм Нортън обръща внимание на проблема

Зрителите на Евровизия бяха оставени да се оплакват след минути, защото състезанието 2024 стартира онлайн в събота вечер.

Те насочиха голяма молба към BBC, откакто не можаха да чуят водещия от Обединеното кралство Греъм Нортън, който показваше разискванията както нормално. В последна сметка Греъм повдигна въпроса, обяснявайки какво се е случило на феновете, до момента в който отидоха на X, с цел да се възмущават.

Когато шоуто стартира и въведението се разигра на екрана, Греъм можеше да бъде чут да приказва на феновете на BBC. Но голям проблем със звука означаваше, че той беше доста спокоен и почитателите едвам чуваха какво се споделяше.

Връщайки се към X, почитателите приканиха канала да „ оправи нещата “, защото не могат да чуят водещия. Един почитател помоли: „ Добре, BBC, можем ли да оправим звука, желая да чуя Греъм! “

Друг сподели: „ Оправи звука, Греъм “, а трети добави: „ Страшен тон има “. Четвърти почитател разгласява: „ Страхотно начало, звукът не работи “, защото редица фенове повториха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР