Zenimax и Bethesda показаха в ново видео част от предизвикателствата,

...
Zenimax и Bethesda показаха в ново видео част от предизвикателствата,
Коментари Харесай

Видео към The Elder Scrolls Online представя жестокия свят на Съмърсет

Zenimax и Bethesda демонстрираха в ново видео част от провокациите, които може да очаквате в идващото огромно допълнение към играта.
Видеото към The Elder Scrolls Online: Summurset този път е синематично и ни демонстрира силата на енджина зад играта. Освен това ни споделя мрачна история, запознавайки ни с основната локация и някои от враговете ви. Поводът за стартирането на филмовия откъс е влизането на допълнението в Steam Early Acces, което значи, че то към този момент е в стадий на ранен достъп. Официалната му премиера е на 05.06.

Summerset ще ви води към острова, прочут на почитателите на игрите от света на Толкин и ще им напомни далечната към този момент 1994-а, когато Съмърсет беше още веднъж наличен в The Elder Scrolls: Arena. Съмърсет е дом на Алтмер или Високите елфи. Освен това, тук се срещате с нов медал – мистериозната организация на Псайхиците. Нови куестови и провокации, нови благоприятни условия, като тази да връщате и други нови неща ви чакат в The Elder Scrolls Online: Summurset, което ще ви даде над 30 часа игра.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР