Земните знаци са перфекционисти, които се движат от амбиция, желание

...
Земните знаци са перфекционисти, които се движат от амбиция, желание
Коментари Харесай

Ето как земните зодии: ТЕЛЕЦ, ДЕВА, КОЗИРОГ изразяват обичта си

Земните знаци са перфекционисти, които се движат от упоритост, предпочитание да дадат най-хубавото от себе си, като в същото време резервират реалистично отношение. Те са малко материалистични и избират живот в комфорт и разкош. Те са постоянни, надеждни, заземени и имат на практика метод в живота.

Когато става въпрос за любовта, те от време на време прекаляват и са рискови. Земните знаци имат вяра в една същинска обич се основава на непоклатимост и сигурност. Ето по какъв начин земните знаци показват любовта си.
 3-те зодии, на които им е направена ЛЮБОВНА магия 3-те зодии, на които им е направена ЛЮБОВНА магия
В любовта си мислим, че постоянно сърцето ни води и ни насочва накъде би трябвало да поемем, само че в действителност от време на време силата на другите хора се...

Телец

Влюбеният Телец е същински романтик по душа. Той би направил всичко за индивида, който обича, само че в това време избира да има реалистични упования. Телците намират наслаждение в дребните неща от живота и с наслада отварят сърцето си към индивида, който обичат. Така че, Телецът типично ще показва възприятията си и ще го споделя на глас, откакто реши всички плюсове и минуси на връзката.

Дева

Девите избират да имат небрежна връзка първоначално. Те са малко внимателни, тъй като са прекомерно уплашени, да не бъдат засегнати от някой, който обожават. Те са тези, които в началото ще се тормозят и ще им би трябвало време да покажат възприятията си.
 Как възрастта на мъжа въздейства на връзката? Как възрастта на мъжа въздейства на връзката?
Има ли идеална разлика във възрастта сред сътрудниците?Научни проучвания по тематиката демонстрират, че в случай че разликата във възрастта на мъжа и...

Козирог

Козирозите са практични и те го избират да бъдат такива. За тях любовта значи да имат система за поддръжка. Те ще отделят време, може да наподобяват студени и груби, само че в последна сметка ще стигнат до любовта. След като се отворят за вас, връщане обратно няма. Те ще се погрижат да знаете, че ви обичат без значение от всичко и че са тук, с цел да останат.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР