Земетресение със сила от 6,2 по скалата на Рихтер в

...
Земетресение със сила от 6,2 по скалата на Рихтер в
Коментари Харесай

Разрушително земетресение в Индонезия взе човешки жертви

Земетресение със мощ от 6,2 по скалата на Рихтер в Индонезия умъртви минимум трима и рани най-малко 24 души, заяви ТАСС, базирайки се на данните на Националната организация за ръководство при бедствия на страната.
Според информацията, към 2000 души в провинция Западен Сулавеси са били принудени да изоставен домовете си. Агенция Франс Прес заяви за най-малко един срутил се хотел.
Съгласно данни на Европейския средиземноморския сеизмологичен център, епицентърът на земетресението е бил ситуиран на разстояние 139 км северозападно от град Паре-Паре.
 Силничко земетресение разсъни Гърция Силничко земетресение разсъни Гърция
Земетресение с магнитуд 4,4 по Рихтер разклати Гърция малко след среднощ, оповестиха от Националната обсерватория на Атина. Епицентърът е...
Освен това, повече от дузина пациенти и личен състав са в капан под руините на болница, която се е срутила след труса.
" Болницата се срути ", сподели чиновник на избавителната работа в град Мамуджу пред Агенция Франс Прес. " Има пациенти и медицински личен състав и чиновници на болничното заведение, които са затрупани под руините и в този момент се опитваме да ги достигнем, с цел да ги спасим ", добави той, без да показва съответен брой хора.

6.2 magnitude earthquake destroys buildings in Majene, Indonesia
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР