Земеделският министър Румен Порожанов декларира, че е готов да подаде

...
Земеделският министър Румен Порожанов декларира, че е готов да подаде
Коментари Харесай

Земеделският министър Румен Порожанов е готов да подаде оставка

Земеделският министър Румен Порожанов заявява, че е подготвен да подаде оставка . Той разискал това с премиера Бойко Борисов през вчерашния ден. Днес Порожанов бе на разпит в спецпрокуратурата, само че отхвърли да разяснява пред публицисти по какъв начин е минал.

" В момента, в който министър председателят реши, че по някакъв метод политически въздействам, от позиция на един или различен проблем, ще си подам оставката ", сподели Порожанов в коментар за диалога си с министър-председателя.

Министърът съобщи още, че във връзка с инспекциите няма терзания за всяко едно нещо по какъв начин е правено. И добави, че персоналните му приходи и имущество са декларирани и законни.

Според Порожанов Държавен фонд " Земеделие " (ДФЗ) работи " относително добре " и работата му не би се подобрила, в случай че премине към Министерството на финансите.

Разпитът на Порожанов е по отношение на следствието против осем души, измежду които и Миню Стайков, за нарушавания с евросредства, отпускани от фонд " Земеделие " .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР