Зеленски приема сериозно заплахата, че върне ли се в Белия

...
Зеленски приема сериозно заплахата, че върне ли се в Белия
Коментари Харесай

Тайният план на Доналд Тръмп за Украйна

Зеленски приема съществено опасността, че върне ли се в Белия дом, експрезидентът ще желае " оръжията да бъдат свалени за 24 часа "

Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския още веднъж влиза в конкуренцията за Белия дом и сигурно той ще е претендентът на рапубликанците през ноември против настоящия президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в.

Мнозина се притесняват по какъв начин, в случай че завоюва с изключение на, Тръмп че ще управлява свръхдържавата. И какво отражение ще има това върху останалия свят. 

Какво въздействие би могъл да окаже новият-стар президент на Съединени американски щати във войната сред Русия и Украйна?

" Ще уредя тази война - за 24 часа ", сподели Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския пред Си Ен Ен преди време. Щял да седне на маса с Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През и Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога и оръжията щели да бъдат свалени незабавно. 

Експертът по външна политика Иън Бремър разяснява пред немския вестник " Билд ", че това са " нормалните безсмислени брътвежи " на Тръмп. 

Зеленски обаче приема съществено евентуалната " опасност от Тръмп ". Той даже предложи кандидат-президентът да отиде в Украйна и да види обстановката на място. Украинският президент счита изказвания на Тръмп за " рискови ". 77-годишният републиканец даже подреди на съпартийците си в Камарата на представителите да блокират пакет от 60 милиарда $ военна помощ за Киев.

През цялата си кариера Тръмп се е хвалил с " изключителна си заложба " да подписва комплицирани покупко-продажби. Най-продаваната му книга се споделя " Изкуството на договорката ".

Но по какъв начин може да наподобява една договорка за Украйна?

Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, за който се приказва, че има уязвимост към деспотите, до момента не е разкрил съвсем никакви детайлности. В консервативните среди обаче циркулират някои клюки. Според тях Русия може да резервира Крим, който анексира през 2014 година, както и елементи от териториите, които в този момент окупира. А на Украйна няма да й бъде разрешено да се причисли към НАТО. Тръмп желае да понижи водещата роля на Америка в света

Има даже опасения, че Тръмп може да изкара Съединени американски щати от НАТО и да изостави отбраната на Европа - със съществени последствия и за Германия.

Обезпокоително е, че Тръмп в никакъв случай не е заявявал кой съгласно него би трябвало да завоюва войната сред Русия и Украйна.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР