Зелено e код за пресичане на улицата. Зелено е код,

...
Зелено e код за пресичане на улицата. Зелено е код,
Коментари Харесай

Може ли една торба за пазаруване да бъде супергерой?

" Зелено " e код за секване на улицата. " Зелено " е код, че пролетта е пристигнала. Но " зелено " е и знак, че е извънредно време да променим отношението си към природата. Обичайно измененията са мъчно нещо и това ни демотивира да ги стартираме. Всъщност, всяка смяна може да стартира с една дребна стъпка.

В новия епизод на подкаста " Истории от рафта " с кодовото заглавие " Зелено " си приказваме с инфлуенсъра Йоана Коджабашева за дребните стъпки към огромните промени, които могат да стартират с една климатично неутрална торба за извършване на покупки или с шише за многократна приложимост.

Слушайте ни в подкаст платформите:

Spotify:

Гугъл Podcasts:

Apple Podcasts:

Или непосредствено на уеб страницата на подкаста:

 Източник: Кауфланд

" Истории от рафта " е подкаст за извършването на покупки като развлечение, ангажимент и просвета. Разказвачите на истории са Елена Недялкова, Йоана Цанева и Иван Назъров. Триото водещи дефинират себе си като дейни комуникатори, които обичат да слушат и описват всевъзможни истории. Елена и Йоана са студенти в специалностите " Реклама " и " Връзки с обществеността " в Нов български университет. Техен правилен асистент е Иван, който учи " Журналистика " в Софийски университет и живо се вълнува от здравословно хранене и спорт. Докато Елена и Йоана посрещат посетители и водят епизодите, Иван е индивидът на терен и се грижи за рубриката " Ти си! ", в която насочва провокации към слушателите. Проектът e на Kaufland България, a " Истории от рафта " е първият ритейл подкаст у нас.

Материалът е възложен от Кауфланд.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР