Здравното министерство съобщи днес, че е изпратило два пъти през

...
Здравното министерство съобщи днес, че е изпратило два пъти през
Коментари Харесай

ГДБОП разследва фалшиви интервюта на здравния министър

Здравното министерство заяви през днешния ден, че е изпратило два пъти през последните две седмици сигнали за подправяне на уеб страницата на министерството и за спекулации с изявленията на министър Николай Петров за продажба на артикули.

Сигналите са изпратени до шефа на Главната дирекция "Борба с проведената престъпност " основен комисар Ивайло Спиридонов и до комисар Явор Колев - шеф на отдела "Компютърни закононарушения " към ГДБОП. Сигнал е подаден и до основния прокурор.

Може ли Министерство на вътрешните работи да ни следи във „ Вайбър “, „ Facebook “ и „ Скайп “

От Министерство на здравеопазването имат уверението на способените институции, че навреме са подхванати всички законови дейности за идентифициране на източниците и подвеждането им под отговорност.

Министерството на здравеопазването прикани жителите да бъдат изключително бдителни към интернет страници - "двойници " на формалния уебсайт на институцията.

Нов тип измами дебнат във Facebook

Министерството, политическият кабинет на министър Николай Петров и чиновници на ведомството не промотират и не популяризират каквито и да било артикули и артикули, се показва в известието.

От здравното министерство молят към всеки жител, натъкнал се на подправен уебсайт на институцията, да подаде сигнал на имейл адреса: [email protected], или да се обърне към способените органи.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР