Здравно заведение и 15 частни къщи бяха засегнати при руска

...
Здравно заведение и 15 частни къщи бяха засегнати при руска
Коментари Харесай

Ракетна атака в Краматорск, поразени са здравно заведение и 15 къщи

Здравно заведение и 15 частни къщи бяха наранени при съветска ракетна офанзива против Краматорск, Донецка област, през днешния ден. За момента не се оповестяват данни за починали и ранени, оповестява Укринформ. 

" На 14 февруари следобяд Руската федерация нанесе ракетен удар по Краматорск, като нанесе вреди на здравно заведение и 15 частни къщи наоколо. Специалисти от отдел " Гражданска отбрана " работят на мястото на случая, вършат отчети за вредите и се приготвят да окажат помощ на наранени семейства ", разгласява Общинският съвет на Краматорск в Telegram и разгласява съответните фотоси.

Донецка област е под непрекъснат съветски обстрел.
На 14 февруари следобяд съветските войски нанесоха две ракетни офанзиви на Константиновка и Краматорск.

Припомняме, че във вторник сутринта в цяла Украйна още веднъж беше оповестена въздушна паника поради интензивността на съветската авиация на територията на Беларус.

Ръководителят на Луганската регионална военна администрация на Украйна Серхий Гайдай съобщи, че локалните управляващи чакат масирана офанзива на съветските войски през идващите няколко дни, които съгласно него имат заповед да доближат административните граници на Луганска област.

Според Гайдай съветските войски към този момент са изтеглили там огромен брой хора и съоръжение. " Вече записваме увеличение на броя на обстрелите, както артилерийски, по този начин и авиационни. "
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР