Здравичък е, живичък е, открит е от планински спасители и

...
Здравичък е, живичък е, открит е от планински спасители и
Коментари Харесай

Подробности за Сашко! Кои са мъжете ,които го откриха и какво е казал..

Здравичък е, живичък е, открит е от планински спасители и чиновници на Министерство на вътрешните работи. Това съобщи кметът на Перник Станислав Владимиров минути преди да стартира изключителният брифинг на полицията във връзка откриването на Сашко.

" Вече имаме мотив да се усмихнем след 7-8 дни. Сашко е открит жив от хората, които са зад мен ", уточни градоначалникът, чийто очи се пълнеха със сълзи, когато говореше за детето

" Детето е в положително положение, в положително положение, лекарите желаят до понеделник да му създадат проучвания. Пило е водичка ", сподели още градоначалникът.

" Когато породи този случай бе образуван щаб и извършена полицейска интервенция, която щеше да продължи до намирането на детето. Подходихме доста професионално с спомагателни сили, гранична полиция, профилирана техника.

Районът е доста мъчнопроходим, това е планина. С получената информация и обстановката, в която се намираме, потърсихме подпомагане от хора планинари, делтапланеристи, хора, готови за планината и знаещи по какъв начин да търсят. Бе набелязан проект за продължение на търсенето на детето.

Версиите бяха доста. Нито една не е отхвърлена, само че хубавичко логичност подсказваше да търсим в планината ", сподели представител на полицията.

" По отношение на намирането разговаряхме с хора, които познават детето.

Няма информация някой да го е приютил и да го е държал. Аутизмът е болест на ензимите, тези хора се хранят с плодове и зеленчуци, разрешава да бъдат хиперактивни. Тази хиперактивност разрешава придвижване ", добави той.

Сашко е бил открит в 14:27 часа в околност, която е труднодостъпна, само че с оглед аутизма, не съставлява компликация за него. Намирането на това дете в плод на доста хора – служители на реда, планинари, доброволци.

Включиха се и хората, които първи намират Сашко: " Парите от бащата, в случай че реши да ги даде, на вас ги даваме – на медиите ", сподели един от делтапланеристите.

" Детето е оживяло, тъй като се е борило. То е било от самото начало в планината. Планината е с над 20 дерета. Вчера всички тракери са били прегледани отначало, набелязахме нови зони, които не бяха тествани, Направихме си няколко заключения и най-после го намерихме.

Детето е било в безпомощно положение, замърсен, отпаднал, основен, дадохме му одеяло, сгряхме го.

Респект към детето, оживяло е единствено, то е герой, даже на кучетата им беше мъчно ", добавя той.

Друг от хората, които намират Сашко си спомня: " Не можах да допускам, сега, в който мръдна, не можах да допускам. Колкото да звучи необичайно дъждът може да му е оказал помощ, с цел да има вода ".

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР