„Здравейте г-н Иванов. Следите ли курса на долара?“ …. Така

...
„Здравейте г-н Иванов. Следите ли курса на долара?“ …. Така
Коментари Харесай

Пладнешки обир наречен форекс търговия

„ Здравейте господин Иванов. Следите ли курса на $? “ …. Така стартира на пръв взор почтеният диалог, който може да Ви разори единствено за месец.
Клиентите на trade.com които четат тази публикация добре знаят по какъв начин свършва тя, осведоми mignews.info.


Инвестирате няколко хиляди евро или $ и търгувате през платформа на брокер, който е лицензиран в Кипър и безочливо се хвали с несъществуващи награди от всевъзможен вид.

ВАЖНО!Тази компания не е лицензирана като капиталов медиатор от Комисията за финансов контрол и е в черния лист на противозаконните медиатори, които работят у нас.
Какво обаче не ни споделят хората по телефона?

Те крият, че платформата е настроена да стопи нашата сметка за избран интервал, вариращ от няколко седмици на няколко месеца. През този интервал други сътрудници на компанията ще се обаждат, с цел да желаят от Вас нови и нови пари, до момента в който „ Риск надзор “ на компанията открие, че са ни взели всичко, което имаме или бихме дали и е време да занулят нашата сметка.

Да, толкоз подли са станали форекс брокерите и толкоз научно-издържана е станала измамата им, която е разорила милиони европейски жители. Отговорността им обаче е минимална, въпреки всичко вие сами сте търгували своя портфейл и сами сте изгубили парите си. Чрез доста клаузи в контракта, който е комплицирано написан и съзнателно изработен дълъг и неясен, сте приели, че за всичко ще сте отговорни Вие. Отделно сте не запомнили да прочетете няколко стотин страници общи условия, които клонят към една теза: „ Вие сте виновници, а другата страна са специалисти и почтени “.

Ако въпреки всичко се борим за правотата си, че сме жертва на измамници се оказва, че лицето, с което сме общували, не е чиновник на лицензирания брокер и ние свъщност сме били дърпани за носа от самото начало.

За това подкрепя и структурата на медиатора. Както е да вземем за пример при българския медиатор „ Бенчмарк “. При него отделът за маркетинг е напълно друга компания с близко име и халтав контракт, чийто капитал е, забележете, 0.1% от капитала на лицензираната компания. Идеята е да не можем да получим назад парите си, даже и при триумф в съда.

За непознатите капиталови медиатори нещата са доста по-лесни – те се намират в друга страна – факт, който затруднава търсенето на нашите права неимоверно доста. Как тъкмо планирате да осъдите кипърски медиатор, да вземем за пример „ Голденбург “, който стопанисва марката „ Топ форекс “, при все това компанията в никакъв случай не е участвала в България. Юридическа изисканост няма, и това значи, че да си търсите правата е невероятно, даже да посветите живота си на търсенето на обективна развръзка и да се преместите в Кипър.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР