Здравейте, аз съм Даниел Петканов a.k.a. Лудият репортер. Изключително широкоспектърен

...
Здравейте, аз съм Даниел Петканов a.k.a. Лудият репортер. Изключително широкоспектърен
Коментари Харесай

Даниел Петканов във VIP Brother 2017

Здравейте, аз съм Даниел Петканов a.k.a. Лудият кореспондент. Изключително широкоспектърен съм, работя на три места – телевизия, радио и интернет и съм най-готиното нещо, което можеш да видиш и по трите. Правя репортажи, които дръзвам да кажа, са една концепция по-нестандартни.

Много и разнообрази неща са ми се случвали по време на репортаж. Много постоянно са ми посягали дами, удряли са ме с точилка, случвало се е да преустановявам хора, до момента в който вършат секс. Веднъж целунах една доста готина мацка на улицата и по-късно дядо ѝ се обади в редакцията и ми сподели " Аз съм някогашен боен, ще те намеря и ще те гръмна, репортерче малко. "

Ако питате някогашната ми другарка по какъв начин би ме описала, по-скоро би споделила, че съм детски. С нея имахме връзка съвсем две години и е една от дребното дами, които съм обичал. С нея се усещах все едно съм намерил своя оазис в пустинята.

Бях най-щастливият, в действителност, беше неповторимо преживяване, само че животът дава доста благоприятни условия и въпросът е дали ще се възползваш от тях. Бившата ми другарка се възползва от тях, до момента в който бяхме дружно и един ден просто погледнах телефона ѝ и видях толкоз доста неща, които не поисквам на никого да види в телефона на колегата си.

До последно сме си казвали неща, които си приказват хора, които се обичат. И в един миг да схванеш, че от самото начало на връзката си бил в подвеждане. Аз се усещах като токсичен, все едно отрова течеше по вените ми. 10 дни се чудих по какъв начин да отвръщам. Един човек би трябвало да е откровен, желал съм да я унижа. Започнах да пущам всякакви постове, които по някакъв метод да ми оказват помощ да изкарам тази отрова от себе си. Исках всички да схванат – хора, аз имам големи рога. На мен са ми изневерявали, изневерявали. Написах го, споделих и в идващите три-четири-пет дни беше лудница, обществената мрежа гръмна. Аз си мисля, че съм го претърпял това, обаче чувствам и по гласа си, че очевидно още ми тежи. Съжалявам за всичко и за нищо. Все едно в мен има двама души, които споделят " Брато, тъкмо по този начин трябваше да го направиш, съвършено го направи! " И другата част от мен споделя " Това е страшна нелепост, нямаше никакъв смисъл ". 

Не желая да мисля върху провокациите, които Big Brother ще ми направи. Той е непредвидим, може да се чака всичко от него и 200% ще има прецакани. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР