Заявленията за явяване на защита на магистърска теза и държавен

...
Заявленията за явяване на защита на магистърска теза и държавен
Коментари Харесай

Информация за защити на магистърски тези и държавни изпити през юли и септември 2022 г.

Заявленията за явяване на отбрана на магистърска теза и държавен изпит ще се одобряват онлайн в периода 11-13.07.2022 г. на следните имейл адреси:

За компетентност „ Икономика и финанси “: Недялка Милева,

За компетентност „ Стопанско ръководство “: Лилия Димитрова,

За задгранични студенти: Неда Николова,

Заявлението се разпечатва, попълня, подписва, сканира и изпраща с копие на студентската брошура (страниците с персоналните данни и заверките на семестрите) на горепосочените адреси според от специалността на студента. При приемане на заявката ще получите отговор с удостоверение. В случай, че не получите отговор до два работни дни, апелирам да се свържете с нас на телефон 0878 437 462 или 02 873 99 41.

ВАЖНО!
До отбрана на магистърска теза и явяване на държавен изпит се позволяват единствено студенти, които са положили сполучливо всички семестриални изпити и имат нужния брой заеми по образователен проект.Задължително се предават персонално 2 фотоси паспортен формат при инспекторите, отговарящи за ОКС „ магистър “ в кабинет 130 в постройката на Стопанския факултет, или се изпращат по пощата, в това число посредством пощальон, на адрес: София, п.к. 1113, бул. „ Цариградско шосе “ № 125, блок 3, Стопански факултет.Снимките би трябвало да са надписани на гърба с трите имена и факултетния номер на студента.
_________________________________________________

КАТЕДРА „ ИКОНОМИКА “

Държавният изпит за Министерство на правосъдието Икономика и право, Министерство на правосъдието Икономика и финанси и Министерство на правосъдието Митнически и данъчен надзор ще се организира на 18 юли 2022 година от 10:00 часа в постройката на Стопанския факултет. Допълнително ще бъде оповестено разпределението по зали.

Въпросниците за държавен изпит са налични на следния.

В рамките на поправителната изпитна сесия държавният изпит за Министерство на правосъдието Икономика и право, Министерство на правосъдието Икономика и финанси и Министерство на правосъдието Митнически и данъчен надзор ще се организира на 7 септември 2022 година от 10:00 часа в постройката на Стопанския факултет. Допълнително ще бъде оповестено разпределението по зали.

_________________________________________________

КАТЕДРА „ СТОПАНСКО УПРАВЛЕНИЕ “

Държавният изпит за Министерство на правосъдието Бизнес администрация, Министерство на правосъдието Дигитален маркетинг, Министерство на правосъдието Геймификация в бизнеса, обществения и неправителствения бранш и Министерство на правосъдието Бизнес администрация – ръководство и предприемачество ще се организира на 19 юли 2022 година от 13:00 часа в постройката на Стопанския факултет. Допълнително ще бъде оповестено разпределението по зали.

Въпросниците за държавен изпит са налични на следния.

В рамките на поправителната изпитна сесия държавният изпит за Министерство на правосъдието Бизнес администрация, Министерство на правосъдието Дигитален маркетинг, Министерство на правосъдието Геймификация в бизнеса, обществения и неправителствения бранш и Министерство на правосъдието Бизнес администрация – ръководство и предприемачество ще се организира на 8 септември 2022 година от 13:00 часа в постройката на Стопанския факултет. Допълнително ще бъде оповестено разпределението по зали.

Защитата на магистърски тези за Министерство на правосъдието Бизнес администрация ще се организира на 20 юли 2022 година от 10:00 часа посредством Microsoft Teams.

В рамките на поправителната изпитна сесия отбраната на магистърски тези за Министерство на правосъдието Бизнес администрация ще се организира на 9 септември 2022 година от 10:00 часа посредством Microsoft Teams.
Ако планирате да се явявате на отбрана на 20 юли 2022 година, в период до 20 юни би трябвало да се свържете по имейл с админа на магистърската стратегия – доцент доктор Олимпия Ведър или с научния секретар на Катедра „ Стопанско ръководство “ – доцент доктор Иванка Михайлова, с цел да бъдете записани като участник в курса. За септемврийската държавна изпитна сесия срокът е до 10 август 2022 г.Срок за качване на работите за инспекция на оригиналността на магистърските тези в Системата за електронно образование (e-learn) – 25 юни 2022 година (15 август 2022 година за септемврийската сесия) до 23:59 часа. Линковете за пространството за качване на работите в Системата за електронно образование ще бъдат изпратени по имейл на дипломантите от админа на магистърската стратегия.След приемането на достъп, в период до 25 юни 2022 година (съответно 15 август 2022 година за септемврийската държавна изпитна сесия) би трябвало да подпишете декларация за авторство на своята магистърска теза в пространството за отбрана (e-learn) и да качите текста на магистърската теза в курса в e-learn. Основният текст на създаването се предава в електронна форма в следните формати: DOC или DOCX (Microsoft Word). Ако приложенията на магистърската теза са в обособени файлове, те също се качват в платформата като допустимите формати са: DOC, DOCХ, XLTX (Excel 2007 template) и PDF.След мнение на научния началник за допускане до отбрана, изпратете файла (включително и приложенията, в случай че са в обособени файлове) на магистърската си теза в PDF формат по имейл на админа на магистърската стратегия и научния секретар на Катедра „ Стопанско ръководство “.Линкът за присъединение към отбраната в Microsoft Teams ще ви бъде изпратен по имейл няколко дни преди отбраната.
Защитата на магистърски тези за Министерство на правосъдието Бизнес администрация – развиване на човешките запаси с образование на британски език и Министерство на правосъдието Бизнес администрация – стратегическо ръководство с образование на британски език ще се организира на 18 юли 2022 година от 10:00 часа посредством Microsoft Teams.

Относно инспекцията на магистърските тези за плагиатство, следва да се свържете с доцент доктор Тодор Ялъмов ().

_________________________________________________

КАТЕДРА ФИНАНСИ И СЧЕТОВОДСТВО

Министерство на правосъдието Счетоводство и одит

Защитата на магистърски тези ще се организира на 19.07.2022 година от 9:30 часа посредством Microsoft Teams.

Срок за качване на работите за инспекция на оригиналността на магистърските тези в Системата за електронно образование (e-learn) – 10 юли 2022 година до 23:59 часа. Линковете за пространството за качване на работите в Системата за електронно образование ще бъдат изпратени по имейл на дипломантите от доцент доктор Илияна Анкова ().

След мнение на научния началник за допускане до отбрана, дипломантът изпраща файла (включително и приложенията, в случай че са в обособени файлове) на магистърската си теза в PDF формат по имейл на доцент доктор Илияна Анкова (). Линкът за присъединение към отбраната в Microsoft Teams се изпраща на дипломантите по имейл няколко дни преди отбраната.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР