Заявили сме, че се отказваме от инвестиционното намерение за Куклен,

...
Заявили сме, че се отказваме от инвестиционното намерение за Куклен,
Коментари Харесай

Няма заявено намерение за инсинератор в Динк, от Фундамент тушират напрежението сред местните

" Заявили сме, че се отхвърляме от капиталовото желание за Куклен, това е реалност. " Това съобщи за Plovdiv24.bg Петко Божков - представител на " Фундамент " ООД.

Никъде обаче няма декларирано капиталово желание за село Динк, безапелационен бе той. " Не желаеме да се натрупа ненужно напрежение. "

" Излиза, че надали не ще преместим инсинератора от Куклен в Динк. В Куклен парцелът си е наш и в никакъв случай не е бил завод за ковчези ", отвърна на публични изказвания Божков. Той призна, че и в Динк компанията има закупен парцел, само че още не е ясно защо ще се употребява, а дейностите, които хората са видели да се правят там разказа с думите: " Боядисахме покрива в личния си парцел, вършим усъвършенствания. "  

Божков разясни, че от " Фундамент " ООД ще участват на събранието на 28 март, с цел да успокоят пристрастеностите, представяйки позицията си. 

" Всъщност инсинераторът не е нещо ужасно. Това не е отровител, всеки ден хора се раждат и умират. Важното е да се грижим по най-екологичен метод. Как може да има гробища в средата премия, там труповете гният ", коментира  за край всеобщото недоумение на казуса той.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР