Заявихме, че сме конструктивна опозиция и се държим като такива.

...
Заявихме, че сме конструктивна опозиция и се държим като такива.
Коментари Харесай

Асен Василев: Гласувахме против заради отношението към нас като опозиция

Заявихме, че сме градивна съпротива и се държим като такива. Нащият претендент не събра поддръжка от зала, за жалост претендентът на най-голямата политическа мощ не събра. Като видяхме, че това вкарва страната в блокаж, оттеглихме нашия претендент. 

Вчера и с ваша помощ се наложи звук на полемика, който е подоблаващ за Народното събрание и доста необичаен. Честито, веселя се, че Народното събрание има ръководител. Това съобщи от трибуната след избора на Вежди Рашидов Асен Василев. 

Радвам се, че тоя звук докара до избор на ръководител. Причината да желаяме 15 минути отмора, беше с цел да преценим дали да гласуваме " срещу " или " въздържал се ", изясни съпредседателят на Политическа партия. 

Така тествахме какво е отношението към опозицията в този парламент, сподели Василев. За страдание, г- жа Атанасова, видяхме, че отношението към опозицията е болшинството прави каквото си желае. Изрече го господин Рашидов. Затова гласувахме " срещу ", а не " въздържал се ", изясни той.

Това, което се случва в Народното събрание е срамно. Ние сложихме факсада, която да прикрие невъзможността да реализираме единодушие. Да, това може би би трябвало да е стъпка напред, само че не съм сигурен, дали не е обратно или встрани, сподели Василев. Ако по този начин ще нработи тоя парламент, идващият път няма по какъв начин да има фасада, добави той.     
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР