Завръщането на Адел на музикалната сцена и в публичния живот

...
Завръщането на Адел на музикалната сцена и в публичния живот
Коментари Харесай

Предложението за милиони, което получи Адел

Завръщането на Адел на музикалната сцена и в обществения живот съумя да надвиши всички упования на почитателите й. Певицата даде не едно и две изявленията, в които описа обстойно и нашироко за всичко, през което е минала в последните години. Но изненадите надалеч не стопират дотук.
 Адел, албумът й 30 и за какво не е номинирана за нито едно Грами
Защо Адел не е номинирана за Грами

Въпреки върховете на новия й албум

Новият й албум 30 е към този момент факт, а за идната година тя насрочи два концерта в британската столица, които се разпродадоха за часове. Засега проектите за турне са на пауза, само че Адел може да откри още един метод да стигне до всички свои почитатели по света.

Източници, близо до изпълнителката издават, че тя е получила предложение от Netflix за снимане на документален филм, отдаден на завръщането й на сцената . Стрийминг платформата има опит в сходни продукции, като едни от най-успешните са за Тейлър Суифт и Шон Мендес.

А какъв по-удобен миг и прекарванията на Адел на и зад сцената да се увековечат професионално от настоящия, когато още веднъж е на върха на славата след дълго мъртвило? Засега Адел не е дала безапелационния си отговор на предлагането, подплатено с няколко милиона $ хонорар , само че най-вероятно ще се съгласи да се впусне в това предизвикателство, предава The Sun.
 Адел, албумът й 30, върхът, който реализира и какво изиска певицата от Spotify
Рекордът, който Адел разруши

Май го чакахме

От Netflix са дали обещание на певицата да има цялостна независимост във връзка с изобретателния развой и да се включи интензивно в основаването на крайния артикул, тъй като всички знаем, че е перфекционист. И към този момент нямаме самообладание да забележим какво ще излезе от това съдействие.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР