„Завръщам се през септември в телевизията! Не съм се отказала

...
„Завръщам се през септември в телевизията! Не съм се отказала
Коментари Харесай

Деси Банова чукна 41, чака изненада от Плевнелиев

„ Завръщам се през септември в малкия екран! Не съм се отказала да съм работеща жена, въпреки че дребното ми дете още не е тръгнало на градина. Предстои да ми изтече майчинството и ще приказвам с управлението за работни разновидности за мен “. Това показа красивата синоптичка Деси Банова, към този момент Плевнелиева.

Младата майка, която става на 41 години, чака сантиментална изненада от брачна половинка си Росен Плевнелиев, а празника на влюбените цялото семейство изкара пред камината и в положително въодушевление.

„ С всички деца изкарваме празниците дружно. Поради сложността на времето, в което живеем, няма по какъв начин да пътуваме, а и заведенията за хранене още не са отворени, с цел да излезем на открито за празниците, по тази причина сме си вкъщи”, показа още Деси. Тя и брачният партньор ѝ Росен Плевнелиев не са изкарали ковид и са изключително деликатни, спазвайки всички противоепидемични ограничения.

„ Бихме се ваксинирали. Децата ни имат всички ваксини, аз не съм антиваксърски настроена. За страдание има доста неразбираеми моменти с този новия вариант, наименуван „ Уелски”, за който се твърди, че няма ваксина, която да му повлияе. И това малко е притеснително, дай Боже нещата да се трансформират към положително за целия свят”, показа още Деси пред роден таблоид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР