Завръщам се през септември в телевизията! Не съм се отказала

...
Завръщам се през септември в телевизията! Не съм се отказала
Коментари Харесай

Деси Банова съобщи: Връщам се в телевизията!

„ Завръщам се през септември в малкия екран! Не съм се отказала да съм работеща жена, въпреки че дребното ми дете още не е тръгнало на градина. Предстои да ми изтече  майчинството и ще приказвам с управлението за работни разновидности за мен. “

Това показа красивата синоптичка Деси Банова , към този момент Плевнелиева . Младата майка, която през днешния ден става на 41 години, чака сантиментална изненада от брачна половинка си Росен Плевнелиев , а вчерашния празник на влюбените цялото семейство изкарва пред камината и в положително въодушевление.

„ С всички деца изкарваме празниците дружно. Поради сложността на времето, в което живеем, няма по какъв начин да пътуваме, а и заведенията за хранене още не са отворени, с цел да излезем на открито за празниците, по тази причина сме си у дома ", показа още Деси. Тя и брачният партньор й Росен Плевнелиев не са изкрали ковид и са изключително деликатни, спавайки всички противоепидемични.

„ Бихме се ваксинирали. Децата ни имат всички ваксини, аз не съм антиваксърски настроена. За съжален има доста неразбираеми моменти с този новия вариант, наименуван „ Уелски ", за който се твърди, че няма ваксина, която да му повлияе. И това малко е притеснително, дай Боже нещата да е трансформират към положително за целия свят ", показа още красивата Деси пред „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР