Зависимостта към храната е бичът на нашето време. За своите

...
Зависимостта към храната е бичът на нашето време. За своите
Коментари Харесай

Американска отслабна с 200 килограма и се омъжи за любовта на живота си

Зависимостта към храната е бичът на нашето време. За своите 34 години американската Ники Уебстър се е считала за най-нещастната наркоманка. Храната била смисълът на нейния живот още от самото ѝ детство, само че когато стрелката на кантара почнала да сочи 275 кг, обстановката просто станала сериозна.

Ники към този момент не могла по никакъв метод да удържа своя неуморен вкус. За диети и дума не можело да става, за тях Ники просто нямала нерви. Само мазната, сладка и супер калорична храна била в мозъка на младата американка.


Излишните килограми трансформирали живота на Ники в пъкъл. С времето за нея било все по-трудно да става от леглото, да се къпе и даже да върви. Наложило се дамата да се реалокира да живее при родителите си. Странно, само че нездравословната връзка на щерка им с храната тях изобщо не ги тормозила. Те даже създали специфични стълби, с цел да може Ники по-лесно да се качва на втория етаж на къщата им.



" Тялото ми стана моя затвор. Постоянно ме болеше, без значение дали лежах или седях. Изморявах се доста бързо... Но просто не можех да не хапвам, това бе наркомания. Знаех, че тежестта ми ме убива. Сестра ми Кортни забрани на децата си да поддържат връзка с мен, с цел да не травмира ужасния ми тип тяхната душeвност ", споделя за своите страдания Ники.


Преломният миг в живота на младата жена настъпил, когато я поканили да взе участие в шоуто " Тежа 300 кг ".

Ники тогава се решила да си оперира стомаха и да бъде отстранена част от него. Заедно с татко си Тери тя напуснала родния Арканзас и отишла в Тексас, където се съветвала с лекар Назардан - необичаен експерт, който лекува най-тежките случаи на затлъстяване.

По време на конслутацията Уебстър научила, че ще би трябвало да отслабне с 20 кг сама, и единствено тогава ще може да се подложи на интервенция. Жената почнала жестока диета и след 3 месеца била подготвена за интервенцията на стомаха.

Преди интервенцията обаче Ники била раздирана от редица страхове и подозрения. Тя се бояла, че още веднъж ще се върне към старите си привички и ще преяжда или даже няма да се разсъни след интервенцията. Но всичко минало сполучливо. Година след интервенцията Ники към този момент била по-лека с цели 90 кг.

За да затвърди резултата, Уебстър непрекъснато общувала с психоаналитик. Тя трябвало да разбере главната причина за нейното затлъстяване, с цел да изкорени тази взаимозависимост вечно.

Но триумфите не свършили дотук. Ники след това съумяла да смъкна общо 160 кг и тогава лекарите одобрили интервенцията ѝ за премахване на непотребната кожа. Така Ники свалила още 25 кг.

За страдание на Ники се наложило да преживее още една интервенция, тъй като след отстраняването на кожата тя получила вътрешен кръвоизлив. Всички обаче минало без затруднения и дамата почнала бързо да оздравява.

Гледайки на сегашните ѝ фотоси, мъчно е да се повярва, че единствено преди няколко години Ники е била голяма нещастна жена с тегло от близо 300 кг. Днес Ники тежи 90 кг. Тя се храни здравословно и се усеща великолепно.

Наскоро Ники била застигната и от друго голямо благополучие. Младеж изискал нейните сърце и ръка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР