Заведено е дело за обида на варненски председател на БСП“Илюстрация

...
Заведено е дело за обида на варненски председател на БСП“Илюстрация
Коментари Харесай

Нинова съди другарка заради статуси във фейсбук

Заведено е дело за засегнатост на варненски ръководител на Българска социалистическа партия
“Илюстрация на “визията”, написа в поддръжка на Шавел икономистът Боян Дуранкев

Проблемите в Българска социалистическа партия не са решени

Иск за 15 000 лв. е завела председателката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова против социалистката от Варна Албена Шавел, която е и началник на най-голямата съществена партийна организация в регион “Одесос” в града. За идното дело заяви самата Шавел във фейсбук. И още веднъж изиска обществено оставката на Нинова като водач на алената партия.

“Съди ме, тъй като като социалист постоянно съм заставала на страната на моята партия Българска социалистическа партия и на страната на лявата концепция. Корнелия Нинова ме съди за непостижима за опциите ми парична сума. Ще не преставам да се боря за концепциите си и за свободата да ги отстоявам”, написа Албена Шавел в обществената мрежа.

“Срамно, само че е илюстрация на “визията”. Давам незабавно дребна сума за поддръжка, направете специфична сметка”, написа в поддръжка на Шавел икономистът Боян Дуранкев.

“Поредният случай е задоволително индикативен за това, че проблемите в Българска социалистическа партия очевидно не са решени. Критики и разнообразни позиции няма по какъв начин да бъдат спрени със правосъдни каузи. Не е належащо госпожа Нинова да въвлича съда в сходни игри, в случай че мога по този начин да се изразя”, съобщи пред “Труд” политологът доцент Татяна Буруджиева. Тя бе народен представител от гражданската квота на Българска социалистическа партия, само че сега също е дадена на съд от Нинова за мнение в изявление за пловдивска медия.

“Първото съвещание на моето дело е на 11 май, въоръжила съм се с търпение”, сподели още Буруджиева.

Междувременно, в обществените мрежи безусловно прегря от мнения против Нинова: “Да съберем дължимата сума по 1 стотинка и да ги занесем в чували!”, пишат социалисти. А от пловдивските структури започнаха да популяризират изявления с хаштаг #АзСъмАлбенаШавел.
Велислава Дърева към Нинова, във фейсбук:Затвори вратата на „ Позитано “ от външната страна!


Велислава Дърева бе една от първите, които поддържаха социалистката Албена Шавел против Корнелия Нинова.

Нинова, няма по какъв начин да прочистиш Българска социалистическа партия от социалистите!

Корнелия Нинова тръгнала да съди Албена Шавел за клюка и засегнатост. Що? Щото Албена мисли с главата си за разлика от корнелианците от последния ден. Албена е следващият “враг” след Румен Петков от Поглед. инфо, доцент Таня Буруджиева и Калина Андролова. Уведомявам госпожа Нинова, че в случай че реши да съди всички социалисти, леви хора, критици, (инако)мислещи, анализатори, публицисти, социолози и политолози, няма да є стигнат 40-50 години! Много са, Нинова! Много сме! Няма по какъв начин да прочистиш Българска социалистическа партия от социалистите! Българска социалистическа партия е НАШАТА партия, с която ти нямаш нищо общо! Българските социалисти, Нинова, не са козичките на баба Дора, които мрат да ги гушкаш, да ги цункаш и да се снимаш с тях! No pasaran! И затвори вратата на “Позитано” от външната страна!
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР