Завършилият на 17-о място в гигантския слалом на Олимпийските игри

...
Завършилият на 17-о място в гигантския слалом на Олимпийските игри
Коментари Харесай

Алберт Попов: Днес изненадах и себе си, хареса ми лидерското място

Завършилият на 17-о място в гигантския слалом на Олимпийските игри в Пекин - Албер Попов съобщи пред " Българска национална телевизия ", че е прелестно сюрпризиран от представянето си. Това е и най-хубавото класиране за България в тази дисциплинираност на олимпийски игри.

" Това ни беше задачата, доста по-лесно е когато караш с твоята линия, с твоя път, когато знаеш по кое време можеш да забавиш или да търсиш скорост, а и с толкоз ранен номер (4 стартов номер във втория манш - бел.ред.). Виждаше се и теренът, бяха изчистили доста добре трасето, считам, че са се справили съвършено.

Хареса ми лидерското място, поисквам си след два дни да заставам там по-дълго. Със сигурност мога още нагоре в слалома. Днес изненадах и себе си, два пъти се пуснах на подготовка за великански слалом, тъй като обърнахме внимание на слалома. Не желая да изпусна шанса си тук, по тази причина наблегнахме на слалома.

Пистата за слалом е много лесна, има много по-тежки трасета в Световната купа, само че това не прави надпреварата по-леко, а в противен случай, тъй като скоростта е много висока и се опитваш да вземеш максимума и тогава се вършат доста неточности. Пожелавам си да съм от тези късметлии, които ще дадат всичко от себе си и ще им се получи ", кааза Попов.
 Алберт Попов с историческо достижение, влезе в Топ 20 в гигантския слалом в Пекин
Алберт Попов с историческо достижение, влезе в Топ 20 в гигантския слалом в Пекин

Нито един наш играч не е реализирал в тази дисциплинираност на сходен състезателен форум
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР