Завърши Държавното лично първенство по кикбокс в стил лоу кик,

...
Завърши Държавното лично първенство по кикбокс в стил лоу кик,
Коментари Харесай

Страхотен шампионат по кикбокс в стил лоу кик

Завърши Държавното персонално състезание по кикбокс в жанр лоу кик, което се организира в зала " Арена Шумен ".

Организатор на събитието бе Българска конфедерация по кикбокс и муай тай, а общителен хазаин бе локалния кикбокс клуб " Шуменска цитадела " с ръководител Галин Методиев.

Над 160 състезателя от 33 клуба в цяла страна взеха интензивно присъединяване в дуелите, написа формалният уебсайт на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай.

Домакините се бяха погрижили надпреварата да се организира в чисто новата зала " Арена Шумен ". За формалното разкриване приятна изненада сервираха рок група " Епизод ", които извършиха 3 песни от остарелия и 3 от новият им албум.

Официални посетители по време на шампионата бяха:

Кметът на град Шумен Любомир Христов, шефът на ОДП Шумен старши комисар Ялчън Расим, секретарят на община Шумен Диян Димитров и спортният специалист в администрацията Даниел Даулов.

Непосредствено след приветствията и страхотните музикални части група " Епизод " извърши химна на Република България, незабавно по-късно 9 годишната Никола Мартинова, която е и член на клуба-домакин извърши химна на град Шумен.

За вярното присъждане и определянето на спечелилите бе образуван екип от опитни рефери и съдии в състав:

Красимир Димов - Председател на съдийската гилдия към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай

Марио Иванов - основен арбитър на надпреварата

съдии - Радослав Петров, Станислав Бахчаванов, Костадин Колев, Даниел Въгленов, Илия Спасов и Камен Славов.

Още в първия ден на квалификации и полуфинали домакините дадоха сериозна поръчка за златните медали. Много качествени и зрелищни дуели се изиграха, а публиката не спираше да приветства състезателите, които демонстрира военен дух, умения и предпочитание за победа отвътре на кръга.

След края на последната среща по време на награждаването бяха изчислени извоюваните от клубовете медали и се организира работна среща на длъжностните лица и съдийския уред за установяване на най-техничен играч на шампионата.

С цялостно единогласие наградата за най-техничен играч сграбчи представителя на Семеен кодекс " Скорпион " гр. Плевен Станислав Цанов, който е и първенец в категорията до 67кг. при мъжете клас Б. Наградата му бе връчена от шефа на ОДП гр. Шумен старши комисар Ялчън Расим.

След излизане на крайното класиране с голямо преимущество от 8 златни, 7 сребърни и 2 бронзови медала от 98 мача на кръга и записани 24 победи домакините от Семеен кодекс " Шуменска цитадела " бяха оповестени за екипен първенец и изцяло справедливо получиха купата, написа още формалният уебсайт на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай.

Следващото съревнование от Държавния състезателен календар на конфедерацията е в татами стиловете, което ще се организира в интервала 19-21.04.2019г в гр. София.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР