Завърналият се във футболния елит отбор на „Ботев“/Враца/ ще играе

...
Завърналият се във футболния елит отбор на „Ботев“/Враца/ ще играе
Коментари Харесай

Златко Живков: „Ботев“/Враца/ ще играе домакинските си мачове в Монтана

Завърналият се във футболния хайлайф тим на „ Ботев “/Враца/ ще играе домакинските си мачове на стадиона в Монтана, научи организация BulNews.bg. Това ще продължи до момента в който на спортното оборудване във Враца бъдат инсталирани табло и осветяване. По неофициална информация кметът на Враца Калин Каменов към този момент е задвижил процедурите по обезпечаване на финансиране за огромната реорганизация, само че това няма да стане до началото на шампионата в Първа лига. По тази причина почитателите на "Ботев " ще би трябвало да пътуват до Монтана, с цел да поддържат любимците си против останалите тимове в елита.
“Вече разговаряхме с управлението на клуба, несъмнено използването на стадион “Огоста ” няма да е гратис за съседите от Враца”, заяви кметът на Монтана Златко Живков.
Той бе безапелационен, че няма никаква опция спортният комплекс да не получи лиценз от БФС. “Надявам се напълно скоро да завърши и ремонта на съблекалните на стадиона и по този начин базата ще бъде изцяло приключена и ще дава отговор на всички механически условия за футболни срещи от елитната група”, акцентира кметът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР