Завърналият се в Бундеслигата тим на Вердер ще гостува на

...
Завърналият се в Бундеслигата тим на Вердер ще гостува на
Коментари Харесай

Играчите на Бремер и Шалке 04 ще се къпят със студена вода след мача помежду си

Завърналият се в Бундеслигата отбор на Вердер ще гостува на четвъртодивизионния Енерги Котбус в понеделник и " бременските музиканти " сигурно са щастливи, че нямат ориста на градския си противник Бремер ШФ, който също като Енерги играе в четвъртото равнище на немския футбол.

Бремер се падна да играе с Шалке 04, само че защото като " Щадион-ам-Панценберг " не дава отговор на условията, отборът се наложи да семейства на гелзенкирхенци в Олденбург.

Властите в Олденбург обаче неотдавна издадоха заповед в спортните уреди да не се топли водата поради задълбочаващата се енергийна рецесия в Германия и спрените доставки на газ от Русия.

Заради всичко това старши треньорът на Вердер Оле Вернер реши да се пошегува и сподели преди визитата в Котбус, че " ще има сила за сгряване на нашите душове, само че се надяваме избегнем леден душ на терена ".

" Не съм аз индивидът, който да дава оценки, само че нашите душове ще бъдат топли за нас. Надявам се, че ще избегнем студения душ в Котбус. Ясно е, че футболът е занятие, което употребява доста сила, изключително при гостувания. Но всеки от нас би трябвало да се огледа и да види какво може да стори без нея ", сподели Вернер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР