Заварила всичко подредено и записано. Намерила таблица с длъжниците на

...
Заварила всичко подредено и записано. Намерила таблица с длъжниците на
Коментари Харесай

Тежка Изповед. Младата Съпруга На Стефан Шарлопов Най-Накрая Наруши Мълчанието, Думите Й Просълзиха България

Заварила всичко подредено и записано. Намерила таблица с длъжниците на Шаропов. Старателно написано на ръка. Преди две години изчистил до стотинка всичките си заеми. Намерила бизнеса му спретнат, като че ли е знаел какво ще се случи.

За първи път Бояна Шарлопова разкри пред феновете по какъв начин в действителност е настъпила гибелта на Стефан. Тя си спомня неделната вечер когато той не се чувствал в положително здраве. Помислили, че е хванал вирус, защото децата били заболели. Усещал неразположение, боляла го главата.

Момичетата го разтрили, след което премерили кръвното, само че се оказало, че не е чак толкоз високо, с цел да се притеснят. Госпожа Шарлопова казава, че Стефан е живял като победител и като подобен е починал тъй като не се е мъчил.

Тя се сеща, че на сутринта по никакъв начин не й се ставало от леглото. Прегърнала го и усетила, че е леден. Но не позволила, че се е случило най-страшното. Когато светнала лампата жестоката истина лъснала.

От индивида Шарлопов останала единствено опаковката, а духът му отлетял. През сълзи Бояна признава, че скрила от децата и ги изпратила на учебно заведение. Не желала да го виждат подобен, а да го помнят като жив.

Истинската причина за гибелта на Шарлопов е сърдечна непълнота, разкрива вдовицата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР