Затягане на санкциите и контрол, танкове и изтребители - за

...
Затягане на санкциите и контрол, танкове и изтребители - за
Коментари Харесай

Танкове и изтребители, затягане на санкциите и контрол - това поиска Киев от Запада

Затягане на глобите и надзор, танкове и изтребители - за това приказват през днешния ден двама представители на Киев в изявленията за западни медии. На фона на разрастващата се постепенно контраатака и зачестили още веднъж ракетни удари от страна на Москва, а и провалена зърнена договорка, украинските управляващи декларират, че няма да създадат взаимни отстъпки, само че и не могат да се чакат бързи резултати, защото армията не разполага с нужното въоръжение.

" Контраофанзивата ще бъде дълга, само че Русия към този момент няма да може да вземе самодейността. Това към този момент е явно. " В това твърди Михайло Подоляк, консултант на ръководителя на канцеларията на украинския президент, в изявление за AFP.

Подоляк декларира и че всеки компромис с Русия за прекратяването на войната ще унищожи украинската държавност. " За нас няма компромис, тъй като Русия ни ненавижда, тя е пристигнала, с цел да унищожи концепцията за украинската страна ", сподели Подоляк. Какъвто и да е компромис ще докара по един или различен метод до бавната гибел на Украйна и нейната държавност и до завръщането на Съветския съюз. "

За да се форсира процесът на отбиване на съветските войски от окупираните позиции в южната и източната част на страната, въоръжените сили на Украйна се нуждаят от още 300 бронирани машини и изтребители F-16, добави той.

" Разбира се, имаме потребност от спомагателна бронирана техника - преди всичко от двеста до триста танка ", сподели Подоляк. Украйна се нуждае и от 60-80 самолета F-16, с цел да затвори добре небето, изключително наоколо до фронтовата линия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР