Затворници, които работели по озеленяването в рибарското селище край Бургас,

...
Затворници, които работели по озеленяването в рибарското селище край Бургас,
Коментари Харесай

Затворници открили трупа на убития до рибарското селище край Бургас

Затворници, които работели по озеленяването в рибарското населено място край Бургас, са разкрили натрупа на убития мъж, за който полицията заяви по-рано през днешния ден, откри на място " 24 часа ".

Наш кореспондент завари в рибарското населено място група от 7-8 служащи от затворническо общежитие, които засаждаха дръвчета под погледа на двама надзорници. Днес преди обед част от мъжете отишли да изхвърлят отпадък край пътя и се натъкнали на ужасяващата панорама.Жител от селището пък описа, че цяла нощ виели чакали в гората край вътрешния път, по който се стига до рибарските хижи.

" Полицаите ми демонстрираха фотография на убития, не е гражданин на селището. Млад мъж, като че ли беше леко мургав ", показа пред наш кореспондент бургаският юрист Стоян Проданов, който от известно време живее в Ченгене скеле. Никой не липсвал и от групата пандизчии, сподели техният отговорник Иван Петров.

Най-вероятно тялото на убития към 30-годишен мъж е било изхвърлено край пътя. То е намерено в дере на метри от асфалта. От полицията към този момент оповестяват единствено, че мъжът е на възраст към 30 година и че тялото е откарано за аутопсия в УМБАЛ Бургас. Според неофициална информация жертвата е била пребита. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР