Затворник получи нова присъда за закана за убийство.Районен съд –

...
Затворник получи нова присъда за закана за убийство.Районен съд –
Коментари Харесай

Санданчанин плаши зам.-шефа на затвора в Бобов дол: Искам ви главите, излизам и ви почвам

Затворник получи нова присъда за закана за ликвидиране.

Районен съд – Дупница утвърди съглашение и наложи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 6 месеца, във връзка с обвинен за закана за закононарушение срещу личността на длъжностно лице, заместител – шеф на Затвора – Бобов дол, във връзка осъществяване на службата й. Съдът утвърди съглашението реализирано сред Районна прокуратура и отбраната.

Александър А. / на 27 година, от гр. Сандански / се признава за отговорен в това, че на 19.10.2022 година, в пандиза – Бобов дол се е заканил с закононарушение срещу личността на длъжностно лице заместител – шеф на Затвора – Бобов дол, във връзка осъществяване на службата й с думите: „ желая ви главите; против мен няма по какъв начин да спечелите войната; излизам и ви започвам “ и това заканване би могло да възбуди боязън за реализирането му – закононарушение по член 144, алинея 2, вр. с алинея 1 от Наказателен кодекс, като на съображение член 54 от Наказателен кодекс ще изтърпи наказване 6 (шест) месеца „ Лишаване от независимост “ при първичен „ непоколебим “ режим на изтърпяване на наказването.

Определението на Районен съд – Дупница е дефинитивно и не предстои на обжалване.

Обвиняемият изтърпява наказване „ отнемане от независимост “ за период от 5 години, наложено с Присъда за обир по наказателно от общ темперамент дело на Окръжен съд – Благоевград от 2017 година

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР