Затварянето на парламента и отиването на избори е най-лошият вариант,

...
Затварянето на парламента и отиването на избори е най-лошият вариант,
Коментари Харесай

Свиленски: Затварянето на парламента и избори е най-лошият вариант за държавата


Затварянето на Народното събрание и отиването на избори е най-лошият вид, който може да се случи на страната. Това съобщи пред публицисти ръководителят на парламентарната група на „ за България “ Георги Свиленски в отговор на въпрос дали е реалистично предстоящ кабинет с мандата на „ “ в границите на настоящето Народно заседание да получи поддръжка, съобщи Българска телеграфна агенция.

„ Би трябвало да има поддръжка “, сподели той.

Според Свиленски е отговорност на всеки депутат да реши сред два избора. Единият, по думите му, е да се продължи с промените и приемането на закони, а другият – да има още веднъж избори.

Попитан дали той самият води диалози с депутати, които биха подкрепили целите и кабинета, ръководителят на ПГ „ за България “ отговори: „ Ние диалози не водим с други народни представители или парламентарни групи, това е ангажимент на мандатоносителя “.

Свиленски уточни, че неговата партия е дала своите оферти за управническата стратегия. По думите му към момента от не са видели окончателния вид. Окончателният вид още не сме го видели, сега вървят съвещания, дали сме нашите оферти и мисля, че няма да има проблем с управническата стратегия, съобщи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР