Застрашено беше електрозахранването на няколко населени места Стълбове средно напрежение,

...
Застрашено беше електрозахранването на няколко населени места Стълбове средно напрежение,
Коментари Харесай

10 стълба на ЧЕЗ Разпределение за изпочупени от вандали около София

Застрашено беше електрозахранването на няколко обитаеми места

Стълбове приблизително напрежение, благосъстоятелност на ЧЕЗ Разпределение България, са целеустремено разрушени тази нощ. Прекъснато беше електрозахранването на Лозен и региона на двореца Врана. Екипите на компанията реагираха неотложно и подадоха различно електрозахранване засегнатите региони. Сутринта стартираха и обходите за уточняване на повредите. Два дни по-рано, в събота през нощта, същото се случи и в региона на Кривина и Казичене.
Констатирани до този миг са общо 10 незаконно разрушени стълба посредством удари в основата им. Всички стълбове се нуждаят от замяна.
„ Най-притеснителни са подбудите за този бойкот. Апелираме органите на Министерство на вътрешните работи, които към този момент сме сезирали, за разрешаване на случая. Застрашена е електроенергийна инфраструктура, която доставя електрическа енергия на няколко обитаеми места в покрайнините на София ", сподели Виктор Станчев, основен действен шеф на ЧЕЗ Разпределение България.
Компанията приканва виновните институции за взимане на незабавни ограничения за преустановяване на незаконната активност и разкриване на виновните лица.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР