Заслужена радост за Левски! Сините напипаха ПАОК в точния момент

...
Заслужена радост за Левски! Сините напипаха ПАОК в точния момент
Коментари Харесай

Радост за Левски! Сините нокаутираха ПАОК

Заслужена наслада за Левски! Сините напипаха ПАОК в точния миг и отстраниха солидния гръцки отбор. След победа с 2:0 в първия мач, Левски стигна до тъждество 1:1 в реванша в Солун и реализира еднто малко футболно знамение!

Атмосферата на стадион " Тумба " в Солун беше такава, за каквато говореха футболисти, почитатели и публицисти през последните дни. Димки, факли и опиянени от пристрастеност почитатели на " черно-белите "

Въпреки това, Левски нанесе своя удар! След груба неточност на отбраната на ПАОК, топката се озова в Роналдо, който в 25-та минута откри резултата!

Така задачата на гърците към този момент ставаше доста сложна. Отчаяните домакини желаеха дузпа в своя изгода с идването на 39-ата минута.

Патрик-Габриел Галчев блокира центриране с коляно, само че по-късно топката се докосна и в неговата ръка. Не последва сигнал от съдията.

До почивката Левски удържа отличния резултат.

Гърците обаче съумяха да изравнят! Това стана в 56-та минута с попадение на Данташ.

Левски обаче съумя да успокои играта във значимите последващи минути. И получи огромно преимущество - ПАОК остана с 10 души ва терена, след червен картон на Аугусто.

Въпреки това ПАОК натисна съществено в края на мача. Това обаче не бе задоволително. Даже ПАОК остана с 9 души, след нов червен картон на техен раздразнителен състезател.

На процедура в този миг всичко изглеждаше завършило, а в края сините даже изпуснаха успеха.. Левски справедливо отива в третия квалификационен кръг на Лигата на нациите!.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР