Заслужава ли си да търпите главоболието и как да разберете

...
Заслужава ли си да търпите главоболието и как да разберете
Коментари Харесай

Лекар: Главоболието може да е свързано с неправилно ползване на болкоуспокояващи

Заслужава ли си да търпите главоболието и по какъв начин да разберете по кое време е време да се обърнете към експерт - за това описа пред радио „ Спутник ” неврологът и шеф на мрежата от клиники на Semeynaya Павел Бранд, написа БГНЕС. Дори лекото би трябвало неотложно да бъде потиснато благодарение на анестезиращо лекарство , тъй като е невероятно да се предскаже по какъв начин ще се развие, сподели лекарят. Ако главоболието изисква чест банкет на такива лекарства, това е причина да се консултирате със експерт.
" Дори и да приемате болкоуспокояващи повече от три дни поред, това не е доста здравословно, а в случай че го вършиме повече от 15 дни в месеца, несъмнено би трябвало да посетите доктор. По-добре е да не пренебрегвате хроничното главоболие ", сподели Бранд. Трябва да се помни, че няма универсални медикаменти за главоболие , акцентира неврологът. Ако главата ви боли единствено понякога, можете да употребявате всяко нестероидно противовъзпалително лекарство, което е най-хубаво за еднократно облекчение на болката. Ако се постанова честа приложимост, по-добре е да се консултирате със експерт и да изберете анестетично лекарство особено за себе си. Освен това от време на време неверното лекарство може да ускори главоболието, предизвести лекарят.
 Ето я чудната примес, от която главоболието ще е единствено спомен Ето я чудната примес, от която главоболието ще е единствено спомен
От всички мъчителни положения, които засягат индивида, главоболието и мигрената са най-често срещаните. Причините могат да бъдат както въ...
За страдание има един тип главоболие, което е обвързвано с неуместно потребление на болкоуспокояващи “, изясни Павел Бранд. Ето за какво е по-добре да не експериментирате, а неотложно да потърсите здравна помощ, посъветва неврологът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР