Засиленото събиране на разузнавателни данни от Вашингтон срещу Русия, както

...
Засиленото събиране на разузнавателни данни от Вашингтон срещу Русия, както
Коментари Харесай

Кремъл: Засиленото разузнаване от Вашингтон е довело до инцидента с дрона

" Засиленото " събиране на разследващи данни от Вашингтон против Русия, както и " неспазването на оповестената от Москва лимитирана летателна зона " е довело до случай с дрона, съобщи съветският министър на защитата в диалог със своя американски сътрудник Лойд Остин, излиза наяве от изказване на Министерството на защитата.

БГНЕС напомня, че американския дрон MQ-9 е летят в интернационалното въздушно пространство над Черно море в сходство с интернационалното право. Няколко пъти преди конфликта изтребители Су-27 изхвърлят гориво и летят пред MQ-9 по необмислен и непрофесионален метод. Този случай демонстрира липса на подготвеност в допълнение към това, че е рисков и непрофесионален.

Тъй като Русия счита полуостров Крим за своя територия, Москва уголемява разбирането си за свои териториални води, в нарушаване на интернационалното право.

Военновъздушните сили на Съединени американски щати в Европа правят тези рутинни полети в цяла Европа над суверенна територия и в интернационалното въздушно пространство в съгласуваност с използваните закони на страната хазаин и интернационалните закони. /БГНЕС

Москва / Русия
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР