Засилено полицейско присъствие има в София заради футболната среща между

...
Засилено полицейско присъствие има в София заради футболната среща между
Коментари Харесай

Засилено полицейско присъствие в София заради мач между Левски и Айнтрахт Франкфурт

Засилено полицейско наличие има в София поради футболната среща сред Левски и Айнтрахт Франкфурт. Очаква се в столицата да дойдат към 2500 почитатели на немския клуб. Толкова ще бъдат и билетите, които са отредени за задграничната агитка. Ако дойдат повече последователи, те ще бъдат ориентирани към почитател зоната на езерото Ариана.

Междувременно повече полиция ще има във всички квартали на столицата, изключително засилено в централната част. От Столична дирекция на вътрешните работи предизвестяват, че е допустимо да има краткотрайни усложнения с придвижването в следобедните часове поради преминаващи почитатели.

Два митинга и футболен мач ще се организират през днешния ден в София. Засилено ще бъде полицейското наличие във всички столични квартали и изключително в центъра, сподели Иван Георгиев от Столична дирекция на вътрешните работи и посочи, че най-вече внимание ще бъде обърнато на мача Левски и Айнтрахт Франкфурт

Феновете на немския клуб са почнали да идват още през вчерашния ден, като досега няма сигнали за произшествия с тях

Допълнителни полицейски екипи ще има и към Паметника на Съветската войска, където ще се организира митинг против демонтажа на оборудването. В следобедните часове е допустимо и да има усложнения с придвижването в централната част на града поради преминаващи почитатели.

Мачът сред Левски и Айнтрахт Франкфурт ще бъде предаван онлайн по Дарик радио, а специфичното ни студио стартира в 18:30 часа с доста мнения, директни включвания и извънредни събеседници. Двубоят, който стартира в 20:00 часа, може да наблюдавате и в.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР