Защото месеци наред е допускано да се движат такива групи

...
Защото месеци наред е допускано да се движат такива групи
Коментари Харесай

Край! Бойко Борисов Удари По Масата И Взе Главата На Най-Нашумелия Полицейски Шеф!

„ Защото месеци наред е допускано да се движат такива групи в обществото, да си пият бири на детски площадки, да се вършат на забавни в града. Ролята на полицията е това да не го позволява “, уточни министър председателят. „ Полицията е за това - да взима ограничения – в случай че има групи, които тормозят майките, децата или хората, те би трябвало да се намесят.

Да са ми докладвали – да сме изпратили още 100, 200,300 служители на реда “, уточни Бойко Борисов. „ Стотици милиони дадохме повече за хонорари в Министерство на вътрешните работи, имаме фрагменти, имаме всичко. Така че министърът като се прибере, може би това ще бъде решението “, уточни министър-председателят. „ Няма незадържан ром, направил закононарушение. Има български жител незадържан. От 12 хиляди пандизчии 10-11 хиляди са роми “, изясни Борисов.

„ Недейте да настройвате етносите едни против други. За предходните избори имахме мигрантите и в този момент като нямаме мигранти, би трябвало да намерим някакъв различен етнически въпрос. Тези, които биха магазинера, в този момент са в ареста. Въпросът е за какво са пуснати, когато се вижда, че са набили – това са въпроси, които би трябвало да бъдат заложени към други институции. За този, който ги е пуснал - ръководителя на ОДМВР- Габрово, ще желая тежка глоба, щом се прибера “, съобщи Бойко Борисов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР